horgaszfelszereles webáruház, webshop

Horgászfelszerelések

Daiwa Saltiga 6500H 10310-650

Orsók / Saltiga / Azonosító: 02261

368.850 Ft
AKCIÓ! - 10%
332.290 Ft
db

Méret: 65
Dob anyaga: alumínium
Csapágyak száma: 13
Áttétel: 5.7:1
Zsinórkapacitás: 350m / 0,45mm
Behúzás: 131cm
Súly: 835g
 
  A Saltiga névvel horgászálmok válnak valóra - hiszen ebben a műszerben minden benne van, ami álmai halának kifogásához kell, mindegy, hogy épp a trópusokon GT, spanyolmaklére vagy kutyafogú tonhal az ellenfél, vagy az északi tengereken óriás laposhalra, esetleg tőkehalra megy. A Saltiga széria tagjaival minden kihívásra fel van készülve.
    Az új 15' Saltiga még jobb védelmet kapott a behatoló tengervíz okozta korrózió ellen! a már jól ismert, főtengely mentén tömítő Mag Sealed megoldáson túl, immár a DAIWA exkluzív Mag Sealed golyócsapággyal készül, élettartama így lényegesen hosszab. Pont a zsinórvezető görgő érintkezik a leggyakrabban a sós vízzel és a szennyező anyagokkal - az új Mag Sealed golyócsapágy biztosítja ott is, hogy az orsó tartósan bevethető legyen.
    Az alumínium HardBodyz orsóház optimális és terhelésnek védelmet bitosít a hajtómű számára és fársztás során gondoskodik a problémamentes, tökéletes erőátvitelről.
    A Hyper DigiGear hajtást költséges eljárással, speciális ötvözetből esztergálják az abszolút precizitás és extrém élettartam érdekében.
    A Zaion Air Rotor csökkenti az orsó tömegét és nyugodt, optimális futást biztosít. A 15' Saltiga magas fékereje a legkeményebb fárasztás során is elegendő tartalékkal bír a gigászok legyőzéséhez.
    Az Új ATD fékrendszer kifejezetten az extrém szituációkban nyújt tökéletes biztonságot, hogy sikerrel akassza meg és fogja ki a halat. Az ATD fék a magszokott beálított fékerőt. Ez a megoldás újabb mérföldkő az orsókészítés történetében.
    A felkapókar átváltása csak kézzel lehetséges.
Megtekintve: 999

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Vásárlási utalvány

 

Gyártók

Termék ajánló


GLS futárszolgálat

Pickpackpont szállítás

HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.18 mp
ÁSZF    Adatkezelés

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés