horgaszfelszereles webáruház, webshop

Horgászfelszerelések

Energofish Jubileumi Match szett 4,20m, 12045-033

Októberi Akció / Energofish termékek / Azonosító: 03042

19.990 Ft
AKCIÓ! - 18%
16.490 Ft
db


   A matchbotos horgászat a finomszerelékes módszerek megkoronázása, nincs versenyzés sem nélküle.
Ehhez mérten az Energofish Kft. 25. születésnapja sem múlhat el egy matchbotos ajánlat nélkül!

   4,2m-es Black Fighter Matchbot került a csomagba, melynek dobósúlya lehetővé teszi a nagyobb, akár 40-50 méteres távolságok pontos meghorgászását is. A SIC betétes hosszúlábú gyűrűk kellően eltartják a bottesttől a zsinórt, így az kevésbé tapad hozzá. Ez nagymértékben javítja a dobások hosszát. Az IM8-as karbon anyag már önmagában kiváló, melynek terhelhetősége a középső- és a nyéltagra húzott kevlár erősítéssel többszörösére növekedett. Ez a háló minimalizálja az esélyét bot kör keresztmetszetének oválissá válásából eredő törést. A horgászbot akciója B, tehát fárasztás alatt a bot első harmada dolgozik jobban, majd terhelés hatására felkeményedik és a nyéltag felé átadva a terhelést őrli fel a horgon lévő hal erejét. Az így kapott eredmény egy könnyű bot, mely kecses, könnyed megjelenése ellenére a végletekig terhelhető.


   Ehhez a bothoz tökéletes választás a Carp Expert Match 4000 orsó! A Carp Expert sokéves fejlesztésének az eredménye ez az orsó, mely áttételezésében és csapágyszámában, illetve azok elhelyezésében is megfelel a módszer által támasztott elvárásoknak, miszerint:

 

- Sima futásúnak kell lennie

- Megbízható, nem egy éves darab

- Precíz fékrendszer, esetünkben óriás lamellás elsőfék

Sekély dobjának köszönhetően nem kell több száz méter értékes zsinórt a dobra tennünk, elég csak 100-150 méter, de az igazán jó minőségű legyen.

Ezzel a párossal gond nélkül horgászhatunk majd dévérekre, kárászokra ugyanúgy, mint kisebb pontyokra, amurokra. Az élmény és a fogás garantált.
Megtekintve: 451

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Energofish Jubileumi Match szett 3,90m, 12045-032
   A matchbotos horgászat a finomszerelékes módszerek megkoronázása, nincs versenyzés sem nélküle. Ehhez mérten az Energofish Kft. 25. születésnapja sem múlhat el egy matchbotos ajánlat nélkül!    3,9m-es Black Fighter Matchb...
19.440 Ft
AKCIÓ! - 18%
15.990 Ft
dbBevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Vásárlási utalvány

 

Gyártók

Termék ajánló


GLS futárszolgálat

Pickpackpont szállítás

HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.22 mp
ÁSZF    Adatkezelés

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés