horgaszfelszereles webáruház, webshop

Horgászfelszerelések

Delphin Yurta 3 személyes bojlis sátor, 436007070

111.490 Ft
AKCIÓ! - 10%
99.990 Ft
db

   A DELPHIN YURTA bivak minden horgásznak hatalmas teret és menedéket nyújt a hosszú expedíciók során. 310cm-es szélessége, 390cm-es hossza és 180cm-es magassága a nagyméretű bivakok királyává emeli. A belsejében 3 kisebb ágy helyezhető el "U" alakban vagy 3 nagyobb párhuzamosan egymás mellett. Alapját masszív csőszerkezet alkotja három fő bordaívvel. Az ívek kölcsönösen a bivak tetején egy vonalban merevítettek. Az elülső két borda oldalsó távtartókkal is rendelkezik.
   Az elülső részen emellett árnyékoló ív is található. A bejárat feletti árnyékoló 70 cm hosszú! Az árnyékolón 2db bottartó helyezkedik el. Az árnyékolónak köszönhetően nem ázik be a bivak előtt felejtett lábbeli, és erős vihar esetén megakadályozza, hogy az esőcseppek az ajtó moszkítóhálójára kerüljenek. Az elülső részen az ajtó mellett két ablak is található, mindkettő szúnyoghálóval védett áttetsző fóliaablak- vagy textíliafedés lehetőségével. A fóliaablakok a csomagolás részét képezik, így nem kell semmit külön vásárolnia!
   A sátor gyors szellőztetéséről sem feledkeztünk meg. Erre a hátsó dupla ablak szolgál, amely moszkítóhálóval vagy textíliával fedhető. Kedvezőtlen körülmények között is rendkívül stabil, mindez a 13db rögzítőelemnek köszönhető. A csomagolás természetesen szilárd és erős csapokat is tartalmaz. A padló ellenálló, rögzítése tépőzár segítségével történik, a sátor könnyebb felállításához megjelelölt bejárattal rendelkezik.
   Belül a mennyezetén 3 db horog található, melyek például lámpa felfüggesztésére használhatók. Varratai aláragasztottak és vízállók. A bivakhoz burkolat is kapható. Elhelyezésével a napellenző alatt további kb. 40 cm zárt térhez jut. A burkolat emellett javítja a bivak hőszigetelő tulajdonságait. A Delphin YURTA bivak a legigényesebb horgászok szükségleteihez is maximálisan alkalmazkodik!

Műszaki paraméterek:
Méret (szélesség x mélység x magasság): 305 x 385 x 175 cm
Napellenző: 70 cm
Vízoszlop: 5000 mm
Száll. méret: 125 x 30 x 30 cm
Bivak tömege: 13,5 kg
Burkolat tömege: 3,5 kg
Megtekintve: 974

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Vásárlási utalvány

 

Gyártók

Termék ajánló


GLS futárszolgálat

Pickpackpont szállítás

HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.29 mp
ÁSZF    Adatkezelés

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés